Bandsågar

IMET CUBO 300 NC FLAT automatisk bandsåg

81 300,00 zł netto
Ingen bedømmelse
Lägg till i favoriter

12 månaders garanti
imet.jpg

Kontakta en näringsidkare:
Magda Kyrcz
E-mail: magda.kyrcz@eurometal.com.pl
Telefon: 609504408

CUBO 300 E FLAT är en automatisk hydraulisk fräs för kapning av medelstora rör, profiler, T-profiler och stänger. Maskinen tillåter skärning i vinkel. Klipplängden ställs in via touchpanelen med möjlighet till flera pass. Detta gör att du kan ställa in olika skärlängder från ett material.

Kvantitet
Lägg till i kundvagn

CUBO 300 NC FLAT är den nya IMET automatiska sågmaskinen, en del av den innovativa CUBO-serien. Numerisk styrmaskin med pekskärm, det är ett professionellt arbetsredskap med stor användarvänlighet, idealisk för användning, idealisk för produktion av medelstora rör och stänger, bogrotationen är manuell medan den har automatisk integrerad materialmatare.

CUBO-serien
CUBO-serien är IMET-serien av automatiska sågmaskiner utvecklade för att optimera användarupplevelsen tack vare introduktionen av olika stilistiska och funktionella innovationer. Den enkla användningen och förarens säkerhet under skärprocessen gör den till det idealiska professionella verktyget i alla miljöer.

Pekskärmsdisplay
Pekskärmsdisplayen gör det möjligt att ställa in och hantera alla maskininställningar som den totala mängden bitar, skärlängder och felavstånd under skärprocessen.

Automatisk detekteringsenhet
CUBO 300 NC-FLAT är utrustad med en automatisk detekteringsanordning av skärmaterialet för att optimera skärprocessen: enheten underlättar närmandet till materialet under nedstigningen av fören, annars justerar snittets ände och stigningen av klippet blek.

Numerisk kontroll
Det gör det möjligt att lagra upp till 99 skärprogram genom att automatiskt beräkna den totala tjockleken på bladet på de bitar som ska skäras, inställningar av skärlängder och körning av den automatiska skärcykeln.

Matarvagn
Matarvagnen har en maximal slaglängd på 515 mm. Glidningen sker på kromade stänger med hög precision i positioneringen på grund av den inkrementella matningen på recirkulerande kulskruv av självbromsande elmotor med inverter.

Bladstyrningar
Bladstyrningarna har hårdmetallkuddar och extra främre lager för bättre inriktning av bladet under skärningen.

Rengöring av bladet
CUBO 300 NC FLAT monterar en motoriserad nylonbladsrengöringsborste för att säkerställa maximal effektivitet under skärprocessen.

Tillvalsutrustning (extra betald):

  • Maskinen är utrustad med en serie växelriktare för hastighetsvariation (18-100 m/min).
  • Alla automatiska sågmaskiner i CUBO-serien kan anslutas till företagets nätverk via modem: det finns också den dedikerade programvaran Saw Factory för teleservice, assistans, programmering och hantering från fjärran till skärprocessen.
  • Det är möjligt att begära för vilken typ av maskin som helst den minimala smörjningen som eliminerar spridningen av Typisk kylvätska vid användning av emulgerbar olja, bladets livslängd påverkas inte på något sätt Med munstycke och tank 1,3 lt.
  • Det är tillgängligt för alla bandsågar i CUBO-SERIEN en motoriserad spåntransportör som är placerad i sidled (på avlastningssidan) av maskinen. Spåntransportören gör det möjligt att optimera maskinens effektivitet genom att ta bort spån under skärning.
  • Ett par tryckreducerare för hydrauliska skruvstycken,

Teknisk data Enhet Värde
Skärbandets bredd [mm] 27
Skruvöppningsbredd [mm] 300
Måtten på skärbandet [mm] 2765x27x0.9
Skärbandshastighet [m/min] 35/70
Skärbandsmotoreffekt [kW] 1.5
Arbetshöjd [mm] 870
Slutligt avfall [mm] 210
Längden på ett enda pass [mm] 515
Kylvätsketankens kapacitet [l] 100
Hydraulisk reservoarkapacitet [l] 20
Mått [mm] 1940x1880x1830
Vikt [kg] 850

Rekommenderad

Bandsågar
15 000,00 zł
Ingen bedømmelse
Bandsågar
148 950,00 zł
Ingen bedømmelse
Bandsågar
101 035,00 zł
Ingen bedømmelse

Newsletter

Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Prenumerera på filmer och presentationer på vår kanal YouTube.
Konsultant