Ny hemsida - in i framtiden med det nya året!

Efter nästan ett års arbete presenterar vi stolt vår nya hemsida! Vi är djupt övertygade om att dess funktionalitet och moderna design uppfyller dagens standarder och internetanvändarnas förväntningar. För att ta reda på vad som är nytt i webbplatsens innehåll uppmanar vi dig att läsa den korta sammanfattningen.

Tråkigt, intensivt och tidskrävande men konsekvent arbete med den nya versionen av EUROMETAL-webbplatsen har lett till många betydande förändringar för våra kunder och samarbetande företag. Här är en lista över de viktigaste bekvämligheterna:
TEMATISK FÖRDELNING EFTER TEKNIK:
  • Hela erbjudandet bygger på enkel och tydlig webbnavigering
  • Den enkla sökningen efter intressanta maskiner har tilldelats kategorier som definierar syftet med enheterna
  • Reservdelsavdelningen utvecklas på samma sätt
PRISER OCH KATALOGKORT I PDF:
  • Synligheten av priser minskar avsevärt väntetiden för ett individuellt utarbetat erbjudande
  • Nu kan du själv ladda ner ett eller flera maskinerbjudanden med katalogkort som PDF-fil
MASKINKONFIGURATÖR:
Det är ett modernt verktyg som underlättar exakt justering av valet av önskad verktygsmaskin. Med hjälp av urvalsformuläret kan du snabbt sätta upp filter som begränsar kriterierna för det förväntade resultatet. Och i nästa steg kan den valda maskinen utrustas med tillval eller extra utrustning. Systemet räknar automatiskt om det slutliga värdet för den konfigurerade verktygsmaskinen.
RELATIONEN TILL INNEHÅLLET:
Många länkar, oavsett var du befinner dig på sidan, låter dig snabbt och enkelt byta till andra länkar som är nära relaterade till det grundläggande ämnet för innehållet som visas. Om du till exempel är på fliken med detaljerna för en specifik maskin, nedan hittar du omdirigeringar till de faktiska installationerna av enheterna och videor som visar hur de fungerar.
NYHETSBREV:
Genom att prenumerera på vår databas får du regelbundet e-postinformation om aktuella nyheter, prissänkningar på utvalda produkter, samt annan information om planerade tävlingar m.m.
PARTNERPROGRAM:
För företag som vill tjäna ytterligare pengar genom försäljning av Eurometal-maskiner har vi förberett ett attraktivt lojalitetsprogram, som inkluderar specialrabatter.
TRÄNING:
För att möta marknadens behov har vi infört ytterligare ett erbjudande i form av utbildningar och presentationer inom området apparater och tekniker för drift av CNC-styrning.

Publiceringsdatum: 03.01.2022