Nya produkter - inklusive: pelarborrmaskin, borr- och fräsmaskin...

De senaste dagarna har vårt utbud av verktygsmaskiner berikats med nya maskiner. För borrning, brotschning, gängning eller gängning rekommenderar vi EUROMET W40FG pelarborr, vars parametrar liknar den högre modellen W50FG. Den andra nyheten är MANA MOTO ZX32/76 borr- och fräsmaskin.

MANA MOTO ZX-32/76 universell borr- och fräsmaskin är en anordning som är idealisk för små mekaniska verkstäder och för utbildningsändamål i tekniska skolor. Den kan användas för enhets- och småpartiproduktion. Enkel och solid konstruktion garanterar långvarig, underhållsfri drift utan fel. Maskinen har funktioner för borrning, fräsning och gängning. Bordsmatningar gör bearbetningen av ytor mycket enklare och säkerställer en enhetlig, estetisk yta efter fräsning. Alla de viktigaste manöverelementen på enheten, såsom spakar och vred, finns inom räckhåll för föraren.
EUROMET W40FG pelarborrmaskin används i produktionsanläggningar eller verkstäder. Den kännetecknas av kompakta mekanismer och användarvänlighet. En speciell applikation är att borra i vinkel med bibehållen höga borrparametrar med möjlighet att bearbeta delar i ett brett spektrum av dimensioner, gjorda av olika material. Den solida, hållbara spindeln låter dig också utföra fräsarbeten. Arbetsbordsstödet rör sig upp och ner och kan rotera ±180° runt pelaren. Arbetsbordet kan lutas ±45° parallellt med stödet. Detta möjliggör bredare användning med enkel hantering.

Publiceringsdatum: 07.02.2023