Se videon - Innovativ lösning som kan integreras med Imets transportbandsmaskiner!

Integrera din automatiska bandsåg med samarbetsroboten ROBOSAW, den perfekta lösningen för att öka effektiviteten i din verkstad! Detta är en innovativ robotlösning som kan integreras med Imets automatiska bandsågar.

ROBOSAW kombinerar erfarenhet av produktion av innovativa och banbrytande skärande teknologier med know-how från TECNOROBOT (IMET-partnerföretag) inom design och utveckling av innovativa robotlösningar.
Utvecklat av Tecnorobot, ett systerföretag - en del av Bridge 4 Companies-gruppen - en ledare inom produktion av robotskärnings- och svetslösningar och den officiella Fanuc-integratören för FANUC-system, låter ROBOTSAW dig förändra produktionscykeln för alla företag med en integrerad lösning, kompatibel med alla automatiska skärmaskiner och interoperabel med många maskiner samtidigt, som kan flytta, rengöra och palletera skurna element.
Efter att ha ställt in arbetsprogrammet via ett enkelt och intuitivt gränssnitt, arbetar roboten självständigt: efter kapning "plockas" materialet upp av griparen, placeras för att rengöra överflödigt spån och placeras sedan i förvaringsutrymmet. En enda robot kan hantera arbetscykeln på flera skärmaskiner samtidigt.

Publiceringsdatum: 03.09.2024