Utrustning för läroanstalter - NYHET

För att möta dagens utmaningar från arbetsmarknaden och produktionsanläggningarnas utrustning glömmer inte Eurometal bearbetningsutbildningsinstitutioner. Utbudet av utbildningscenter med tonvikt på praktisk utbildning i drift av CNC-styrda maskiner har utökats till att omfatta ett modernt och användarvänligt bearbetningscenter.

SKOLAR iX5 är ett litet, 5-axligt CNC-bearbetningscenter designat för läroanstalter. Det ger höga utbildningsvärden med låga ekonomiska utgifter. En unik egenskap hos denna maskin är möjligheten att arbeta med USW-arbetsstationen, som låter dig simulera arbete på över 20 CNC-system. Skolar iX5 kan ansluta till flera USW-stationer samtidigt, vilket gör att fler människor kan lära sig samtidigt med bara en verktygsmaskin.

SKOLAR iX5-bearbetningscentret kan kopplas till många USW-arbetsstationer, vilket gör att hela elevgruppen kan arbeta parallellt!

USW – en arbetsstation som simulerar arbete på styrenheter från olika tillverkare (inklusive Siemens, Fanuc, Heidenhein, Mitsubishi). Tack vare den här enheten kan eleverna öva på programmering i simulatorn, och efter att ha avslutat arbetet på den virtuella maskinen, ladda upp programmet till en riktig verktygsmaskin och fysiskt utföra detaljen.

Detta är en utmärkt lösning för läroanstalter på grund av möjligheten att lära sig många olika CNC-system utan att behöva köpa flera maskiner. Dessutom kan en verktygsmaskin samarbeta med många simulatorer, vilket gör vår lösning mycket ekonomiskt lönsam - ett undervisningslaboratorium kan utrustas med endast en verktygsmaskin och många USW-stationer.



Publiceringsdatum: 27.10.2023