Lär känna CUBO-serien bättre - IMET automatiska bandskärmaskiner

Maskiner i CUBO-serien - IMET automatiska bandskärmaskiner för ditt arbetsflöde! CUBO-serien inkluderar automatiska bandsågar dedikerade till alla professionella arbetsmiljöer. Perfekt för arbete i produktionsverkstäder och stålverk som tillverkar stänger, profiler och rör.

CUBOs innovativa design fokuserar på att säkerställa optimerad skärkvalitet, precision och exakt repeterbarhet. Vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av mottagare de bästa och mest avancerade lösningarna.

  • 7-tums pekskärm med enkelt och intuitivt gränssnitt
  • Upp till 99 skärprogram, 40 skärlinjer, 9999 skärningar för varje program
  • Styv rörformad sågram
  • Automatisk detektering av det första snittet
  • Sågrotation upp till 60° med graderad skala för maximal positioneringsprecision

I det sista skärsteget lutar tejpen i förhållande till planet för skruvstyckets bas. Tack vare denna lösning förkortar vi skärcykeltiden och ökar verktygets livslängd (t.ex. vid skärning av fyrkantiga profiler).



FLAT och BOX 
CUBO-seriens maskiner finns i två varianter: FLAT och BOX. De har samma tekniska parametrar, men med ett annat skyddssystem. FLATs har ett metallhölje som täcker den integrerade mataren för att garantera förarens säkerhet. BOXEN är utrustad med ett komplett system av metallöverdrag på alla 4 sidor, vilket skapar en bur samtidigt som den tillåter enkel åtkomst till rörliga element.
Skärningsparametrar och modeller
Det finns 7 modeller tillgängliga för CUBO-serien, 6 av dem med NC-system och 1 med elektronisk styrning. Du kan välja den perfekta lösningen med hänsyn till den önskade skärprestanda:
CUBO 400 NC BOX

Publiceringsdatum: 29.11.2022